Search

Seglingskalender – Alla seglingar inställda tills vidare

TripAdvisor

Välkommen att segla med oss i Stockholms skärgård på ett riktigt klassiskt segelfartyg!
Här nedan hittar du alla våra seglingar i tidsordning.
Till höger kan du välja bland de olika kategorierna.

Boka nu – betala senare

Av bokföringstekniska skäl vill vi avvakta med att ta betalt för seglingarna. Du behöver alltså inte betala nu utan vi kommer att återkomma till dig när det blir dags att betala för seglingen. Boka de platser du vill ha men var noga med att boka rätt kategori så kommer vi att skicka betalningsanmodan med rätt priser i god tid före seglingen. Du har rätt att boka av kostnadsfritt senast 45 dagar före seglingen.

Vi arrangerar även företagssegling och event för företag och grupper. Klimatsmart och hållbart. Mer information hittar du under Företagssegling

Welcome to join us for a sailing in the Stockholm archipelago! You find all our sailings and cruises in the calendar below

Välkommen ombord / Welcome onboard!


För att byta månad: Klicka på pilarna i överkant av kalendern

Du vet väl att medlemmar i Föreningen Briggen Tre Kronor får rabatt på många av våra seglingar. I medlemskapet ingår också prenumeration på Briggenbladet som utkommer med fyra nummer per år. Samtidigt är du också med och stödjer Föreningens verksamhet för Östersjön, ungdomar och fartyget Tre Kronor af Stockholm.  Bli medlem.

Specialkost

Om du inte kan äta vissa sorters mat är det viktigt att du anmäler under “Övrig info”.

Villkor

Betalning

Betalning sker antingen med kontokort eller via faktura. Om du väljer faktura betalar du till Briggen Tre Kronors bankgiro enligt instruktioner i bekräftelsemailet. Vid betalning med presentkort fyll i presentkortsnumret bestående av bokstäver och siffror i fältet för presentkort och rabattkoder.

Avbokningsskydd

Det finns möjlighet att köpa till ett avbokningsskydd vilket ger pengarna tillbaka vid sjukdom. För att avbokningsskyddet ska gälla krävs läkarintyg. Avbokningsskyddet gäller även för alla som reser tillsammans med den som insjuknat och som är inbokade vid samma tillfälle.