fbpx
Search

Presentkort på segling med Tre Kronor af Stockholm

Ett presentkort på segling med Tre Kronor af Stockholm är mer än bara en segling. Genom att köpa våra presentkort är du också med och bidrar till att Tre Kronor fortsätter att segla för Östersjön och en hållbar framtid.

Scrolla ner på sidan för att hitta de olika valörerna av presentkort.

Värdet på presentkorten går att använda för alla våra seglingar. Blir det något över kan man använda det vid senare segling.

Skriv själv ut ditt presentkort.

presentkort på segling med Tre KronorHär hittar du ett presentkort som du själv kan skriva ut  och ge bort. Klicka på bilden för att öppna filen. Instruktionsvideo om utskrift av presentkort.

För att presentkortet ska skrivas ut korrekt är det viktigt att du väljer inställningen storleksalternativ ”Verklig storlek” och orientering ”Liggande”
Varje presentkort har ett unikt nummer som du får tillsammans med bekräftelsen.
Du fyller själv i det numret på avsedd rad i presentkortet tillsammans med utgångsdatum som är tre år efter inköpet av kortet.

Har du några frågor om seglingarna eller bokningar så kan du ringa 08-586 224 00 eller skicka e-post till info@briggentrekronor.se

Här köper du presentkort på segling med Tre Kronor:


 

Betalning

Betalning sker antingen med kontokort eller via faktura. Om du väljer ”Faktura” betalar du till Briggen Tre Kronors bankgiro enligt instruktioner i bekräftelsemailet.

Komplettera med ett medlemskap

Tillsammans med presentkortet kan du även ge bort ett medlemskap i Föreningen Briggen Tre Kronor. Det ger ett starkare band till fartyget som gör upplevelsen ännu bättre. Dessutom får mottagaren också rabatt på de flesta seglingar vilket ökar värdet på presentkortet.

Här hittar du mer information om medlemskapet

Tre Kronor seglar för Östersjön

Alltsedan Tre Kronor af Stockholm började byggas har målet varit att segla för Östersjön. En viktig del är att ge människor möjlighet att komma ut och upptäcka vårt unika innanhav genom våra seglingar. Vi arbetar dock även med att skapa opinion kring frågor som rör Östersjöns överlevnad. Detta gör vi i samarbete med Expedition Baltic Sea som är en avknoppning från Briggen Tre Kronor och där vi genomför evenemang och kampanjer för att få människor att leva mer östersjövänligt. Genom att köpa ett presentkort på segling med Tre Kronor af Stockholm är du också med och bidrar till detta arbete.