fbpx
Search

Heldagssegling

Under en heldagssegling söker vi oss oftast längre ut i skärgården och ibland går seglingen mellan två olika hamnar. Oavsett vad så blir det mycket segling i vår unika skärgård eller längs vår vackra kust.

Som alltid när vi seglar är du välkommen att vara med och segla Tre Kronor tillsammans med besättningen. Det krävs absolut inga förkunskaper för att följa med och det är alltid helt frivilligt att vara med och dra i tåtarna. Vi visar och instruerar så att alla kan vara med.

En heldagssegling är normalt minst sex till åtta timmar lång och under resan serveras fika på förmiddagen och eftermiddagen samt en lunch. Vid längre seglingar på nio till tio timmar brukar vi även servera någon lätt att äta senare på kvällen. Alla måltider ingår i priset.

Alla detaljer om datum, tider och avgångsplatser hittar du här nedan. Har du några frågor om seglingarna eller bokningar så kan du ringa 08-586 224 00 eller skicka e-post till info@briggentrekronor.se

Här bokar du din segling!

Du kan också hitta alla våra seglingar direkt i bokningssystemet

Du vet väl att medlemmar i Föreningen Briggen Tre Kronor får rabatt på många av våra seglingar. I medlemskapet ingår också prenumeration på Briggenbladet som utkommer med fyra nummer per år. Samtidigt är du också med och stödjer Föreningens verksamhet för Östersjön, ungdomar och fartyget Tre Kronor af Stockholm.  Bli medlem.

Specialkost

Om du inte kan äta vissa sorters mat är det viktigt att du anmäler under ”Övrig info”.

Villkor

Betalning

Betalning sker antingen med kontokort eller via faktura. Om du väljer faktura betalar du till Briggen Tre Kronors bankgiro enligt instruktioner i bekräftelsemailet. Vid betalning med presentkort fyll i presentkortsnumret bestående av bokstäver och siffror i fältet för presentkort och rabattkoder.

Avbokningsskydd

Det finns möjlighet att köpa till ett avbokningsskydd vilket ger pengarna tillbaka vid sjukdom. För att avbokningsskyddet ska gälla krävs läkarintyg. Avbokningsskyddet gäller även för alla som reser tillsammans med den som insjuknat och som är inbokade vid samma tillfälle.