fbpx
Search

Halvdagssegling

En halvdagssegling med Tre Kronor af Stockholm kan vara en tretimmars familjeseglingar eller en kvälls- och middagskryssningar på fyra timmar. Måltider ingår på kvälls- och middagskryssningar men inte på våra familjeseglingar där man istället kan köpa fika ombord.

En halvdagssegling passar ofta bra om man vill bjuda med sina medarbetare med företaget och det går utmärkt att boka grupper direkt i bokningssystemet.

Alla detaljer om datum, tider och avgångsplatser hittar du här nedan. Har du några frågor om seglingarna eller bokningar så kan du ringa 08-586 224 00 eller skicka e-post till info@briggentrekronor.se

Här bokar du din segling!

Du vet väl att medlemmar i Föreningen Briggen Tre Kronor får rabatt på många av våra seglingar. I medlemskapet ingår också prenumeration på Briggenbladet som utkommer med fyra nummer per år. Samtidigt är du också med och stödjer Föreningens verksamhet för Östersjön, ungdomar och fartyget Tre Kronor af Stockholm.  Bli medlem.

Specialkost

Om du inte kan äta vissa sorters mat är det viktigt att du anmäler under ”Övrig info”.

Villkor

Betalning

Betalning sker antingen med kontokort eller via faktura. Om du väljer faktura betalar du till Briggen Tre Kronors bankgiro enligt instruktioner i bekräftelsemailet. Vid betalning med presentkort fyll i presentkortsnumret bestående av bokstäver och siffror i fältet för presentkort och rabattkoder.

Avbokningsskydd

Det finns möjlighet att köpa till ett avbokningsskydd vilket ger pengarna tillbaka vid sjukdom. För att avbokningsskyddet ska gälla krävs läkarintyg. Avbokningsskyddet gäller även för alla som reser tillsammans med den som insjuknat och som är inbokade vid samma tillfälle.