Search

Våra seglingar

I kalendern hittar du alla våra seglingar

Welcome to join us for a sailing in the archipelago of Stockholm on a classic sailing ship. We put an honor in sailing the ship as much as possible to give you the experience of sailing as in the 19th century, with the power from the wind and your own hands. You find all our sailings in the calendar below.

Det är en mäktig upplevelse att tillsammans manövrera ett fartyg på trehundrafemtio ton enbart med hjälp av vinden och den egna handkraften. Tre Kronor af Stockholm ger dig möjligheten att bjuda dig själv, dina vänner, medarbetare och kunder på en alldeles särskild upplevelse!

Vi sätter en ära i att verkligen segla och att ge så många som möjligt chansen att få vara med under våra seglingar. Därför arbetar besättningen aktivt med deltagarna och tar sig tid att visa och instruera och ge alla som vill möjligheten att själva delta i seglingen.

Klicka på pilarna i överkant för att byta månad.

Tillbaka till kalendern

Du vet väl att medlemmar i Föreningen Briggen Tre Kronor får rabatt på många av våra seglingar. I medlemskapet ingår också prenumeration på Briggenbladet som utkommer med fyra nummer per år. Samtidigt är du också med och stödjer Föreningens verksamhet för Östersjön, ungdomar och fartyget Tre Kronor af Stockholm.  Bli medlem.

Specialkost

Om du inte kan äta vissa sorters mat är det viktigt att du anmäler under “Övrig info”.

Villkor

Betalning

Betalning sker antingen med kontokort eller via faktura. Om du väljer faktura betalar du till Briggen Tre Kronors bankgiro enligt instruktioner i bekräftelsemailet. Vid betalning med presentkort fyll i presentkortsnumret bestående av bokstäver och siffror i fältet för presentkort och rabattkoder.

Avbokningsskydd

Det finns möjlighet att köpa till ett avbokningsskydd vilket ger pengarna tillbaka vid sjukdom. För att avbokningsskyddet ska gälla krävs läkarintyg. Avbokningsskyddet gäller även för alla som reser tillsammans med den som insjuknat och som är inbokade vid samma tillfälle.