fbpx
Search

Utrymmen ombord

Salongen
Salongen är samlingspunkten ombord för middagar, konferenser, mingel och umgänge efter avslutad segling. Rummet präglas av de kraftiga dimensionerna i däcksbalkar och skrov och det vackra hantverket i inredningen. Här finns plats för upp till 50 personer vid dukat bord och ca 60 personer vid mingel och biosittning.

I salongen finns projektor, bildskärm, dator, trådlöst internet, PA-anläggning med förstärkare och högtalare samt trådlös mikrofon och headset. Whiteboard och blädderblock ordnas vid önskemål.

Däckshuset
En handgjord soffa och två vackra bord utgör inredningen i däckshuset. Hit går man när man känner att man behöver värma sig eller bara ta det lite lugnt och ändå vara i närheten av vad som händer på däck. Däckshuset är också en utmärkt möteslokal för mindre grupper på upp till åtta personer.

Hytter
Det finns fem hytter med sammanlagt 16 kojplatser för passagerare. Utöver detta finns sovplatser för 13 besättningsmän. Hytterna är inredda med två eller fyra fullängdsbäddar samt två garderober och en hurts.

Hygienutrymmen
Ombord finns totalt fem toaletter varav tre är avsedda för passagerare samt fyra duschar varav två för passagerare. Det finns också tvättmaskin, torktumlare och torkskåp för tvätt av lakan och handdukar ombord.

Övernattning

Det finns fem hytter med sammanlagt 16 kojplatser för passagerare. Utöver detta finns sovplatser för 13 besättningsmän. Hytterna är inredda med två eller fyra fullängdsbäddar samt två garderober och en hurts. Det finns även möjlighet att placera ytterligare fyra personer i hängkojer i salongen.

Övernattning i land
På flera ställen i skärgården finns möjlighet att lägga till i närheten av hotell och vandrarhem. Genom att utnyttja den möjlighten kan upp till 50 personer delta i seglingar som sträcker sig över ett eller flera dygn.