fbpx
Search

Seglingar i Oskarshamn 13-16 juni

Välkommen att segla med Tre Kronor af Stockholm när vi gästar Oskarshamn! Nu har du chansen att få prova på hur det är att segla ett genuint råtacklat segelfartyg. Alla som vill är välkomna att vara med och sätta segel och ta ett tag i brassarna när vi går över stag. Besättningen leder och instruerar så att alla kan vara med. Skrolla ner så hittar du alla seglingarna

För dig som behöver ta dig till och från fartyget i samband med långseglingarna se Kalmar länstrafik eller sj.se

Har du frågor om seglingarna eller bokningar så nås vi på 08-586 224 00 eller skicka e-post till info@briggentrekronor.se


Med våra seglingar från Nynäshamn vill vi ge dig en unik upplevelse av skärgården och hur det är att segla ett råtacklat segelfartyg så som man gjorde med hjälp av vinden och den egna handkraften på den tiden då segelfartygen stod för nästan all vår kommunikation med omvärlden. Vi hoppas att du kommer att uppskatta det!

Komplettera med medlemskap i Föreningen Briggen Tre Kronor

Du vet väl att medlemmar i Föreningen Briggen Tre Kronor får rabatt på många av våra seglingar. I medlemskapet ingår också prenumeration på Briggenbladet som utkommer med fyra nummer per år. Samtidigt är du också med och stödjer Föreningens verksamhet för Östersjön, ungdomar och fartyget Tre Kronor af Stockholm.  Bli medlem.

Specialkost

Om du inte kan äta vissa sorters mat är det viktigt att du anmäler under ”Övrig info”.

Villkor

Betalning

Betalning sker antingen med kontokort eller via faktura. Om du väljer faktura betalar du till Briggen Tre Kronors bankgiro enligt instruktioner i bekräftelsemailet. Vid betalning med presentkort fyll i presentkortsnumret bestående av bokstäver och siffror i fältet för presentkort och rabattkoder.

Avbokningsskydd

Det finns möjlighet att köpa till ett avbokningsskydd vilket ger pengarna tillbaka vid sjukdom. För att avbokningsskyddet ska gälla krävs läkarintyg. Avbokningsskyddet gäller även för alla som reser tillsammans med den som insjuknat och som är inbokade vid samma tillfälle.