fbpx
Search

Nu seglar vi igen!

Vi har nöjet att bjuda in till fyra härliga dagseglingar med Briggen i fyrarnas, sälarnas och örnarnas tecken kring månadsskiftet september/oktober.

TILL BOKNINGEN

Just nu är tiderna annorlunda men vi är glada att meddela att vi under hösten kommer kunna erbjuda fyra spännande och vackra seglingar i ytterskärgården där vår ciceron Jan Olsén guidar oss genom skärgårdens fauna och sevärdheter samt berättar en och annan god historia i våra vackra farvatten.

Under dagen kommer vi inte bara få höra Jan berätta utan också förstås serveras fika på för- och eftermiddag samt och lunch. Dryck ombord kommer finnas, vatten, läsk, alkoholfri öl samt folköl, kaffe och te.

Naturligtvis sker det mesta utomhus så ta med och på både varma och regntäta kläder och skor samt mössa och vantar för att kunna njuta av dagen så mycket som möjligt.

Under Coronapandemin kommer vi förutom fartygets egna riktlinjer också noga följa Folkhälsomyndighetens råd och anpassa oss efter dessa. I korthet hittar du några viktiga punkter nedan. Noggrann genomgång kommer att ske ombord på fartyget innan vi seglar iväg från hamnen.

Häng med på en minnesvärd segling!

TILL BOKNINGEN

Viktigt!

Om du är i en riskgrupp ser vi helst att du stannar hemma och följer med oss vid ett annat tillfälle för att inte äventyra din hälsa.

Om du känner dig det allra minsta hängig, eller har några av de symptom som beskrivs på Folkhälsomyndighetens hemsida, ber vi att du stannar hemma och följer med oss vid ett annat tillfälle för att inte äventyra andras hälsa. Om du avbokar p g a sjukdom får du ett presentkort för motsvarande biljettpriset som du kan använda vid senare tillfälle.

Tack på förhand!

Bokningsinformation:

Pris för seglingen – 1 650 kronor

Detta inkluderar: förmiddagskaffe med fika, lunch, eftermiddagskaffe med kaka.

Bokningsregler:

Bokningen är bindande och seglingsavgiften erläggs i samband med bokningen via kortbetalning eller till bankgiro enligt instruktion i bekräftelsen som kommer till din e-postadress.

Vid inställd segling till följd av extremt dåligt väder, sjukdom med hänvisning till Covid – 19, eller för få passagerare får du ett presentkort motsvarande priset på seglingen som ersättning. Presentkortet kan sedan användas för andra seglingar de närmaste tre åren.

Information om seglingen

Vanliga frågor och svar vid bokning

TILL BOKNINGEN