fbpx
Search

Moory sponsrar med flytvästar

STOCKHOLM – Moory, den dynamiska nykomlingen på båttillbehörsmarknaden har med glädje tecknat ett treårigt samarbete med oss på Briggen Tre Kronor af Stockholm. Partnerskapet syftar till att främja båtliv och fördjupa Briggen Tre Kronors engagemang i värderingar kring miljö och hållbarhet.

Som ett första steg i samarbetet har Moory försett oss med tio flytvästar av märket Baltic Star.

Torkel Hallander, medgrundare till Moory, uttrycker sin entusiasm över samarbetet: ”Vi är både stolta och glada över att få samarbeta med Briggen Tre Kronor. Detta partnerskap representerar en perfekt sammanslagning av vår passion för att revolutionera båtlivet online och Briggen Tre Kronors dedikation till segling, miljö och hållbarhet.”

Sture Haglund, ansvarig för administration och marknadsföring på Briggen Tre Kronor, tillägger: ”Moory är en ny och spännande aktör inom båttillbehörsbranschen som vi ser fram emot att få samarbeta med kring utrustning av fartyget. Vi följer med intresse deras arbete med att skapa bästa möjliga digitala och fysiska miljö för sina kunder.”

Med Briggen Tre Kronors rika historia och traditioner och Moorys moderna e-handelsstrategier och expertis inom digital marknadsföring, lovar detta partnerskap att bringa innovation och engagemang till både dagens och morgondagens båtentusiaster.