fbpx
Search

Välkommen ombord!

TripAdvisor

Hej och välkommen till Briggen Tre Kronor! Här ska vi försöka hjälpa dig att hitta en segling som passar dig. I menyn till höger hittar du alla våra seglingar uppdelade efter olika kategorier och hamnar. Längre ner på sidan hittar du alla seglingar i datumordning och om du vill kan du också gå direkt till bokningssystemet här.

Vi är, som du kanske förstår, oerhört stolta över vårt vackra fartyg som byggdes på Skeppsholmen under åren 1997-2008. Det var skeppsbyggmästaren Gustaf Dillners uttalade mål att hon skulle ”bli ett referensobjekt” för hur man bygger ett traditionellt träfartyg. Vi kan nog säga att han lyckades för när vi var med i The Tall Ships´ Races 2009 så fick hon utmärkelsen ”Bästa nykomling” i samtliga Races över hela världen det året.

Genom åren har hon fått bekänna färg och hon har visat sig vara en utmärkt seglare som placerat sig i topp alla gånger hon deltagit i The Tall Ships´ Races och hon har anlitats för en rad stora event och festivaler. Tusentals gäster har seglat med oss och lovorden har varit många. Du hittar omdömen på Tripadvisor och om du söker efter recensioner på Google

Välkommen att segla med briggen Tre Kronor af Stockholm.  Har du frågor når du oss på 08-586 224 00 eller info@briggentrekronor.seEvent och företagsseglingar arrangerar vi i samarbete med Skeppsholmsgruppen som du når via:
Skeppsholmsgruppens hemsida,
kontakt@skeppsholmsgruppen.se
eller +46 08-557 699 40

Du vet väl att medlemmar i Föreningen Briggen Tre Kronor får rabatt på många av våra seglingar. I medlemskapet ingår också prenumeration på Briggenbladet som utkommer med fyra nummer per år. Samtidigt är du också med och stödjer Föreningens verksamhet för Östersjön, ungdomar och fartyget Tre Kronor af Stockholm.  Bli medlem.

Specialkost

Om du inte kan äta vissa sorters mat är det viktigt att du anmäler under ”Övrig info”.

Villkor

Betalning

Betalning sker antingen med kontokort eller via faktura. Om du väljer faktura betalar du till Briggen Tre Kronors bankgiro enligt instruktioner i bekräftelsemailet. Vid betalning med presentkort fyll i presentkortsnumret bestående av bokstäver och siffror i fältet för presentkort och rabattkoder.

Avbokningsskydd

Det finns möjlighet att köpa till ett avbokningsskydd vilket ger pengarna tillbaka vid sjukdom. För att avbokningsskyddet ska gälla krävs läkarintyg. Avbokningsskyddet gäller även för alla som reser tillsammans med den som insjuknat och som är inbokade vid samma tillfälle.