fbpx
Search

Vårfågelsafari från Stavsnäs

Vår guide på Vårfågelsafari från Stavsnäs är skärgårdsprofilen Jan Olsén. Med honom som ledsagare letar vi oss ut i skärgården och spanar efter vårfågel. Under resan får du veta mer om skärgårdens historia, natur och om människor som verkat på öarna vi passerar.

I priset ingår åtta timmar segling med guide samt lunch och två fika.

Du tar dig lätt till Stavsnäs vinterhamn med SL:s bussar. Tiderna hittar du i Reseplaneraren
Skrolla ner för mer info och bokning.

Har du frågor eller behöver hjälp kan du ringa 08-586 224 00 eller maila till info@briggentrekronor.se

Vårfågelsafari från StavsnäsMed Vårfågelsafari från Stavsnäs vill vi ge dig en unik upplevelse av skärgården och hur det är att segla ett råtacklat segelfartyg så som man gjorde med hjälp av vinden och den egna handkraften på den tiden då segelfartygen stod för nästan all vår kommunikation med omvärlden. Vi hoppas att du kommer att uppskatta det!

Komplettera med medlemskap i Föreningen Briggen Tre Kronor

Du vet väl att medlemmar i Föreningen Briggen Tre Kronor får rabatt på många av våra seglingar. I medlemskapet ingår också prenumeration på Briggenbladet som utkommer med fyra nummer per år. Samtidigt är du också med och stödjer Föreningens verksamhet för Östersjön, ungdomar och fartyget Tre Kronor af Stockholm.  Bli medlem.

Specialkost

Om du inte kan äta vissa sorters mat är det viktigt att du anmäler under ”Övrig info”.

Villkor

Betalning

Betalning sker antingen med kontokort eller via faktura. Om du väljer faktura betalar du till Briggen Tre Kronors bankgiro enligt instruktioner i bekräftelsemailet. Vid betalning med presentkort fyll i presentkortsnumret bestående av bokstäver och siffror i fältet för presentkort och rabattkoder.

Avbokningsskydd

Det finns möjlighet att köpa till ett avbokningsskydd vilket ger pengarna tillbaka vid sjukdom. För att avbokningsskyddet ska gälla krävs läkarintyg. Avbokningsskyddet gäller även för alla som reser tillsammans med den som insjuknat och som är inbokade vid samma tillfälle.