Search

Presentkort på segling med Tre Kronor af Stockholm

För närvarande har vi inte möjlighet att sälja presentkort. Vi räknar med att kunna starta försäljningen i slutet av april igen.

 

Ett presentkort på en segling med Tre Kronor af Stockholm är mer än bara en segling. Genom att köpa våra presentkort är du också med och bidrar till att Tre Kronor fortsätter att segla för Östersjön och en hållbar framtid.

Scrolla ner på sidan för att hitta de olika valörerna av presentkort.

Värdet på presentkorten går att använda för alla våra seglingar. Blir det något över kan man använda det vid senare segling.

Skriv själv ut ditt presentkort.

Här hittar du ett presentkort som du själv kan skriva ut  och ge bort. Klicka på bilden för att öppna filen. Instruktionsvideo om utskrift av presentkort.

För att presentkortet ska skrivas ut korrekt är det viktigt att du väljer inställningen storleksalternativ “Verklig storlek” och orientering “Liggande”
Varje presentkort har ett unikt nummer som du får tillsammans med bekräftelsen.
Du fyller själv i det numret på avsedd rad i presentkortet tillsammans med utgångsdatum som är tre år efter inköpet av kortet.

Har du några frågor om seglingarna eller bokningar så kan du ringa 08-586 224 00 eller skicka e-post till info@briggentrekronor.se

Här hittar du aktuella seglingarDu vet väl att medlemmar i Föreningen Briggen Tre Kronor får rabatt på många av våra seglingar. I medlemskapet ingår också prenumeration på Briggenbladet som utkommer med fyra nummer per år. Samtidigt är du också med och stödjer Föreningens verksamhet för Östersjön, ungdomar och fartyget Tre Kronor af Stockholm.  Bli medlem.

Specialkost

Om du inte kan äta vissa sorters mat är det viktigt att du anmäler under “Övrig info”.

Villkor

Betalning

Betalning sker antingen med kontokort eller via faktura. Om du väljer faktura betalar du till Briggen Tre Kronors bankgiro enligt instruktioner i bekräftelsemailet. Vid betalning med presentkort fyll i presentkortsnumret bestående av bokstäver och siffror i fältet för presentkort och rabattkoder.

Avbokningsskydd

Det finns möjlighet att köpa till ett avbokningsskydd vilket ger pengarna tillbaka vid sjukdom. För att avbokningsskyddet ska gälla krävs läkarintyg. Avbokningsskyddet gäller även för alla som reser tillsammans med den som insjuknat och som är inbokade vid samma tillfälle.