Search

Presentkort på segling med Tre Kronor af Stockholm

Ett presentkort på en segling med Tre Kronor af Stockholm är mer än bara en segling. Genom att köpa våra presentkort är du också med och bidrar till att Tre Kronor fortsätter att segla för Östersjön och en hållbar framtid.

Scrolla ner på sidan för att hitta de olika valörerna av presentkort.

Värdet på presentkorten går att använda för alla våra seglingar. Blir det något över kan man använda det vid senare segling.

Skriv själv ut ditt presentkort.

Här hittar du ett presentkort som du själv kan skriva ut  och ge bort. Klicka på bilden för att öppna filen. Instruktionsvideo om utskrift av presentkort.

För att presentkortet ska skrivas ut korrekt är det viktigt att du väljer inställningen storleksalternativ “Verklig storlek” och orientering “Liggande”
Varje presentkort har ett unikt nummer som du får tillsammans med bekräftelsen.
Du fyller själv i det numret på avsedd rad i presentkortet tillsammans med utgångsdatum som är tre år efter inköpet av kortet.

Har du några frågor om seglingarna eller bokningar så kan du ringa 08-586 224 00 eller skicka e-post till info@briggentrekronor.se

Köp dina presentkort här:


 

Betalning

Betalning sker antingen med kontokort eller via faktura. Om du väljer “Faktura” betalar du till Briggen Tre Kronors bankgiro enligt instruktioner i bekräftelsemailet.