Search

Nynäshamn

På väg hem från Nyköping passerar vi Nynäshamn och då finns det fina möjligheter att segla med Tre Kronor. Till att börja med gör vi vår traditionella heldagssegling från Nyköping till Nynäshamn på lördagen den 19 maj. Nästa dag kan du följa med på en heldagssegling i skärgården och på måndag erbjuder vi en tvådagars segling med övernattning i skärgården, en segling som vi avslutar i Stavsnäs på tisdag eftermiddag.

Har du några frågor om seglingarna eller bokningar så kan du ringa 08-586 224 00 eller skicka e-post till info@briggentrekronor.se

Våra seglingar i Nynäshamn

Alla våra seglingar i datumordning hittar du här nedanDu vet väl att medlemmar i Föreningen Briggen Tre Kronor får rabatt på många av våra seglingar. I medlemskapet ingår också prenumeration på Briggenbladet som utkommer med fyra nummer per år. Samtidigt är du också med och stödjer Föreningens verksamhet för Östersjön, ungdomar och fartyget Tre Kronor af Stockholm.  Bli medlem.

Specialkost

Om du inte kan äta vissa sorters mat är det viktigt att du anmäler under “Övrig info”.

Villkor

Betalning

Betalning sker antingen med kontokort eller via faktura. Om du väljer faktura betalar du till Briggen Tre Kronors bankgiro enligt instruktioner i bekräftelsemailet. Vid betalning med presentkort fyll i presentkortsnumret bestående av bokstäver och siffror i fältet för presentkort och rabattkoder.

Avbokningsskydd

Det finns möjlighet att köpa till ett avbokningsskydd vilket ger pengarna tillbaka vid sjukdom. För att avbokningsskyddet ska gälla krävs läkarintyg. Avbokningsskyddet gäller även för alla som reser tillsammans med den som insjuknat och som är inbokade vid samma tillfälle.