fbpx
Search

Seglingar från Vaxholm

Med våra seglingar från Vaxholm når vi snabbt öppna vatten för bra segling oavsett varifrån vinden kommer. .

Kommunikationerna till Vaxholm är också mycket goda både för bil och kollektivtrafik. Du hittar aktuella bussar i SL:s Reseplanerare.

Har du några frågor om seglingarna eller bokningar så kan du ringa 08-586 224 00 eller skicka e-post till info@briggentrekronor.se


Du vet väl att medlemmar i Föreningen Briggen Tre Kronor får rabatt på många av våra seglingar. I medlemskapet ingår också prenumeration på Briggenbladet som utkommer med fyra nummer per år. Samtidigt är du också med och stödjer Föreningens verksamhet för Östersjön, ungdomar och fartyget Tre Kronor af Stockholm.  Bli medlem.

Specialkost

Om du inte kan äta vissa sorters mat är det viktigt att du anmäler under ”Övrig info”.

Villkor

Betalning

Betalning sker antingen med kontokort eller via faktura. Om du väljer faktura betalar du till Briggen Tre Kronors bankgiro enligt instruktioner i bekräftelsemailet. Vid betalning med presentkort fyll i presentkortsnumret bestående av bokstäver och siffror i fältet för presentkort och rabattkoder.

Avbokningsskydd

Det finns möjlighet att köpa till ett avbokningsskydd vilket ger pengarna tillbaka vid sjukdom. För att avbokningsskyddet ska gälla krävs läkarintyg. Avbokningsskyddet gäller även för alla som reser tillsammans med den som insjuknat och som är inbokade vid samma tillfälle.