fbpx
Search

Stavsnäs – Fyrudden – Kalmar

På vår resa från Stockholm till segelfartygsfestivalen Hanse Sail i Rostock kan vi erbjuda möjlighet att segla med från Stavsnäs till Fyrudden och från Fyrudden till Kalmar. Varje sträcka kostar 2 900 kr st men om du väljer att följa med på båda sträckorna kostar blir priset 5 400 kr.

Om du väljer att segla båda sträckorna bokar du först in dig på båda två och sedan kontaktar du oss på 08-586 224 00 eller info@briggentrekronor.se så ordnar vi så att priset blir det korrekta.

Våra seglingar från Stavsnäs till Kalmar via Fyrudden

Alla våra seglingar i datumordning hittar du här nedanDu vet väl att medlemmar i Föreningen Briggen Tre Kronor får rabatt på många av våra seglingar. I medlemskapet ingår också prenumeration på Briggenbladet som utkommer med fyra nummer per år. Samtidigt är du också med och stödjer Föreningens verksamhet för Östersjön, ungdomar och fartyget Tre Kronor af Stockholm.  Bli medlem.

Specialkost

Om du inte kan äta vissa sorters mat är det viktigt att du anmäler under ”Övrig info”.

Villkor

Betalning

Betalning sker antingen med kontokort eller via faktura. Om du väljer faktura betalar du till Briggen Tre Kronors bankgiro enligt instruktioner i bekräftelsemailet. Vid betalning med presentkort fyll i presentkortsnumret bestående av bokstäver och siffror i fältet för presentkort och rabattkoder.

Avbokningsskydd

Det finns möjlighet att köpa till ett avbokningsskydd vilket ger pengarna tillbaka vid sjukdom. För att avbokningsskyddet ska gälla krävs läkarintyg. Avbokningsskyddet gäller även för alla som reser tillsammans med den som insjuknat och som är inbokade vid samma tillfälle.