fbpx
Search

Gräddö

Välkommen till våra seglingar i Roslagen från Gräddö . Med ombord finns skärgårdsguiden Jan Olsén som berättar om skärgården och naturen.

Seglingarna från Gräddö varar i sju timmar och under färden serverar vi en lunch samt två fika. Detta ingår i priset.

Du tar dig lätt till och från Gräddö med hjälp av SL:s buss från Norrtälje. Se tider i Reseplaneraren.

Seglingar i Roslagen från Gräddö.Med våra seglingar i Roslagen vill vi ge dig en unik upplevelse av skärgården och hur det är att segla ett råtacklat segelfartyg så som man gjorde med hjälp av vinden och den egna handkraften på den tiden då segelfartygen stod för nästan all vår kommunikation med omvärlden. Genom att utgå från Gräddö startar vi mitt i skärgården och kan lätt få ut det mesta möjliga av seglingen. Vi hoppas att du kommer att uppskatta det!

Komplettera med medlemskap i Föreningen Briggen Tre Kronor

Du vet väl att medlemmar i Föreningen Briggen Tre Kronor får rabatt på många av våra seglingar. I medlemskapet ingår också prenumeration på Briggenbladet som utkommer med fyra nummer per år. Samtidigt är du också med och stödjer Föreningens verksamhet för Östersjön, ungdomar och fartyget Tre Kronor af Stockholm.  Bli medlem.

Specialkost

Om du inte kan äta vissa sorters mat är det viktigt att du anmäler under ”Övrig info”.

Villkor

Betalning

Betalning sker antingen med kontokort eller via faktura. Om du väljer faktura betalar du till Briggen Tre Kronors bankgiro enligt instruktioner i bekräftelsemailet. Vid betalning med presentkort fyll i presentkortsnumret bestående av bokstäver och siffror i fältet för presentkort och rabattkoder.

Avbokningsskydd

Det finns möjlighet att köpa till ett avbokningsskydd vilket ger pengarna tillbaka vid sjukdom. För att avbokningsskyddet ska gälla krävs läkarintyg. Avbokningsskyddet gäller även för alla som reser tillsammans med den som insjuknat och som är inbokade vid samma tillfälle.