fbpx
Search

Helsingfors och Kotka

Att få följa med på långsegling med Tre Kronor är en väldigt speciell upplevelse. Här får du chans uppleva hur det är att segla Tre Kronor på öppet hav under dygnets alla timmar, se solen gå upp över en obruten horisont eller bara att uppleva lugnet och ron mitt ute på Östersjön. Tre Kronor af Stockholm besöker Helsingfors och Kotka på vägen till S:t Petersburg och erbjuder tre unika möjligheter att följa med på långsegling. Missa inte den här chansen!

Alla detaljer om datum, tider och avgångsplatser hittar du här nedan. Har du några frågor om seglingarna eller bokningar så kan du ringa 08-586 224 00 eller skicka e-post till info@briggentrekronor.se

Här bokar du dina seglingar till och från Helsingfors och Kotka!

Du vet väl att medlemmar i Föreningen Briggen Tre Kronor får rabatt på många av våra seglingar. I medlemskapet ingår också prenumeration på Briggenbladet som utkommer med fyra nummer per år. Samtidigt är du också med och stödjer Föreningens verksamhet för Östersjön, ungdomar och fartyget Tre Kronor af Stockholm.  Bli medlem.

Specialkost

Om du inte kan äta vissa sorters mat är det viktigt att du anmäler under ”Övrig info”.

Villkor

Betalning

Betalning sker antingen med kontokort eller via faktura. Om du väljer faktura betalar du till Briggen Tre Kronors bankgiro enligt instruktioner i bekräftelsemailet. Vid betalning med presentkort fyll i presentkortsnumret bestående av bokstäver och siffror i fältet för presentkort och rabattkoder.

Avbokningsskydd

Det finns möjlighet att köpa till ett avbokningsskydd vilket ger pengarna tillbaka vid sjukdom. För att avbokningsskyddet ska gälla krävs läkarintyg. Avbokningsskyddet gäller även för alla som reser tillsammans med den som insjuknat och som är inbokade vid samma tillfälle.