Search

Rabatterbjudande för våra vänner

20 % rabatt på alla våra återstående seglingar

Det är en mäktig upplevelse att tillsammans manövrera ett fartyg på trehundrafemtio ton enbart med hjälp av vinden och den egna handkraften. Tre Kronor af Stockholm ger dig möjligheten att bjuda dig själv och dina vänner, medarbetare och kunder på en alldeles särskild upplevelse!

Nu erbjuder vi våra inbjudna vänner en möjlighet att segla med oss under oktober med 20 % rabatt.

Du hittar seglingarna i kalendern längre ner eller i vårt bokningssystem.

För att få rabatten ska du använda dig av rabattkoden OKT18.

Kodens används på sidan där man fyller i namn och adressuppgifter.
Till höger på den sidan finns en länk som heter “Add Promo code / Voucher“. Klicka på den och fyll i koden och klicka sedan på “Apply“.

Du vet väl att medlemmar i Föreningen Briggen Tre Kronor får rabatt på många av våra seglingar. I medlemskapet ingår också prenumeration på Briggenbladet som utkommer med fyra nummer per år. Samtidigt är du också med och stödjer Föreningens verksamhet för Östersjön, ungdomar och fartyget Tre Kronor af Stockholm.  Bli medlem.

Specialkost

Om du inte kan äta vissa sorters mat är det viktigt att du anmäler under “Övrig info”.

Villkor

Betalning

Betalning sker antingen med kontokort eller via faktura. Om du väljer faktura betalar du till Briggen Tre Kronors bankgiro enligt instruktioner i bekräftelsemailet. Vid betalning med presentkort fyll i presentkortsnumret bestående av bokstäver och siffror i fältet för presentkort och rabattkoder.

Avbokningsskydd

Det finns möjlighet att köpa till ett avbokningsskydd vilket ger pengarna tillbaka vid sjukdom. För att avbokningsskyddet ska gälla krävs läkarintyg. Avbokningsskyddet gäller även för alla som reser tillsammans med den som insjuknat och som är inbokade vid samma tillfälle.