fbpx
Search

Tips och råd

Kom i god tid!

Kajen i Stavsnäs är hårt trafikerad och vi har oftast inte möjlighet att ligga särskilt länge för att ta ombord passagerare. Därför är det viktigt att alla verkligen är på plats i god tid före avgång. Vi vill därför att du är där senast femton minuter före avgång.

Varma kläder ett recept för en lyckad dag

Tag med varma och vindtäta kläder. Flera skikt värmer bättre en en tjock tröja och det är också enklare att reglera värmen med flera lager. Underställ samt överdragskläder som är vind- och vattentäta är viktiga plagg att ta med. Mössa,och en halsduk är också viktiga plagg. Vid risk för regn rekommenderar vi att du tar med stövlar och ett ordentligt regnställ. Det finns gott om plats ombord så tag med en ryggsäck eller en liten väska med extra kläder så att du inte riskerar att frysaTag med varma och vindtäta kläder. Flera skikt värmer bättre en en tjock tröja och det är också enklare att reglera värmen med flera lager. Underställ samt överdragskläder som är vind- och vattentäta är viktiga plagg att ta med. Mössa,och en halsduk är också viktiga plagg. Vid risk för regn rekommenderar vi att du tar med stövlar och ett ordentligt regnställ. Det finns gott om plats ombord så tag med en ryggsäck eller en liten väska med extra kläder så att du inte riskerar att frysa

Tips mot sjösjuka

Tre Kronor är ju ett stort och stabilt fartyg och inomskärs är det sällan några problem men där det inte finns någon skyddande kust kan det ibland bli lite gungigt. Har du lätt för att bli åksjuk så är här några tips: