fbpx
Search

Äntligen Almedalen!

Äntligen Almedalen!Vi är glada och stolta över att äntligen kunna erbjuda briggen Tre Kronor af Stockholm igen som en mötesplats i Visby gästhamn under Almedalen.

Under veckan arbetar vi själva, tillsammans med Östersjöcentrum vid Stockholms universitet och Expedition Rädda Östersjön, med mål 14.1 i Agenda 2030 som övergripande tema. Därför välkomnar vi särskilt aktörer med inriktning på dessa frågor. Det är dock inget krav från vår sida för att boka fartyget men vi tror att det kan vara ett trevligt sammanhang för dig att synas i.

Ombord finns salong för möten med upp till max 60 personer. På däck ordnar vi mingel för upp till 100 personer.

Vi hjälper dig att arrangera allt från frukostseminarium till kvällsmingel. Ombord finns ett komplett kök med kock och möjlighet att servera dina gäster god och klimatsmart mat.

Du kan även boka hytter för övernattning. Totalt finns tre fyrbäddshytter och två tvåbäddshytter.

För mer information och bokning kontakta

Sture Haglund
070-422 78 19
sture.haglund@briggentrekronor.se

Under Almedalsveckan erbjuder vi möjlighet att boka fartyget och salongen i pass om en till tre timmar. Pass tillgängliga från söndag till onsdag mellan 08.30 och 21.00. Tiderna inkluderar etablering och avetablering. Förtäring och dryck tillkommer. Vi har kock ombord så begär separat offert.

Priser:

1,5 timme: 20 tkr
2 timmar: 24 tkr
3 timmar: 30 tkr
Heldag: 90 tkr (8.30-21)

Kapacitet

Fartyg vid kaj kan ta emot sällskap på upp till 100 personer vid mingel på däck. Stora salongen tar max 40 personer. Egen kock i fullt utrustat restaurangkök. Fullständiga rättigheter.

Logi

Hytterna hyrs för hela perioden söndag till och med torsdag morgon.
Frukost ingår i priset men inga andra måltider.

Teknik ombord

Önskas ytterligare utrustning och/eller tjänster kan detta kompletteras via externa leverantörer.

Hur syns ni?

Tre Kronor, med sin plats i inre hamnen, har blivit ett landmärke under Almedalsveckan som uppskattas mycket av både arrangörer och besökare. Vi marknadsför våra aktiviteter via kalendarier, affischering, och utskick till våra nätverk.

Exponering av varumärke ombord i och omkring Tre Kronor af Stockholm under Almedalen.

Rekommendationer och villkor för exponering av varumärken i samband med bokat evenemang ombord i Tre Kronor af Stockholm. Detta är för att uppnå bästa möjliga synlighet och tydlighet.

Vid exponering av annat varumärke än avtalspartner skall skriftligt godkännande inhämtas av Briggen Tre Kronor AB senast två veckor före evenemanget. Allt exponeringsmaterial bekostas av avtalspartnern.

Exponering generellt

Exponering på däck

Ansvar

Briggen Tre Kronor AB tar inte ansvar fär exponerat material. Ej heller för eventuell skada som materialet orsakar på personer och egendom. • Material som ska monteras i riggen måste levereras till fartyget senast dagen innan användandet för att besättningen ska kunna planera arbetet med att montera det.

Bilder från tidigare år i Almedalen