fbpx
Search

Lägg stämman ombord!

Är stämman bara ett rutinärende för er eller vill ni ta tillfället i akt att bjuda in era aktieägare för att prata om någonting viktig?

Under tio år har vi samlat människor ombord på briggen Tre Kronor för möten, event, utbildningar, middagar och segling. Genom åren har vi sett hur fartyget påverkat människor. Förtjusning och nyfikenhet är två vanliga reaktioner när man går över landgången och möten i salongen leder alltid till intressanta diskussioner och samtal. Söker ni en lite annorlunda och stimulerande miljö för stämman eller någon annan aktivitet så berättar vi gärna mer om vad vi kan göra för er.

Möten vid kaj

Fram till början av maj ligger Tre Kronor af Stockholm vid kajen längst ut på Kastellholmen där vi erbjuder möjlighet till möten ombord. Salongen lämpar sig för möten och konferenser med upp till 30 personer.

Möten under segel.

Från 15 maj erbjuder möjligheten att kombinera mötet med en segling. Ni har fartyget för er själva och disponerar det så som ni önskar. Vår besättning sköter fartyget och servar er med det ni vill ha.

En uppskattad del av upplevelsen brukar vara att själva få delta i arbetet med att sätta segel och att manövrera fartyget. Att få ett 330 ton tungt fartyg att röra sig dit man vill med hjälp av vinden och den egna handkraften blir ett mycket påtagligt exempel på vikten av att kunna samarbeta.

Föredrag och workshop

Hållbarhet och östersjöfrågor är två centrala delar av vår verksamhet och här kan vi hjälpa er med inspirationsföredrag och workshops. Har ni egna talare eller arrangörer som ni vill arbeta med så ser vi naturligtvis också till att hjälpa dessa till bästa möjliga arrangemang ombord.

Prisexempel:

Vid kaj på Kastellholmen (t o m början av maj):
Max fem timmar med avslutning senast kl 17.00: 7 000 kr

Max fem timmar med avslutning efter kl 17.00 men senast kl 22.00: 10 000 kr

Segling efter 15 maj:
Fyra timmar: 40 000 kr
Sju timmar: 60 000 kr

Mat, dryck och moms tillkommer.

Mat och dryck

Under seglingssäsong har vi ett fullt utrustat restaurangkök med professionell kock ombord.

Övrig tid anlitar vi catering eller så kan man besöka restauranger på Skeppsholmen som alternativ.

Kontakt

Sture Haglund

Tel: 070-422 78 19
Växel: 08-586 224 00

e-post: sture.haglund@briggentrekronor.se

Adress till fartyget: Örlogsvägen 11, Kastellholmen

Kort om fartyget

Tre Kronor af Stockholm byggdes på Skeppsholmen under åren 1997 till 2008. Hon seglar idag för Östersjön och ett hållbart samhälle. Varje år deltar ca 3000 personer ombord i olika former av seglingar, aktiviteter och evenemang.

Tre Kronor är känt internationellt som en mycket god seglare och representerar det bästa som Sverige kan erbjuda i form av skeppsbyggnad i trä. I The Tall Ships Races 2009 fick hon utmärkelsen ”Årets nykomling” vilket gäller för samtliga race det året världen runt.