fbpx
Search

Nyemissionen avslutad

Nyemissionen i Briggen Tre Kronor AB stängdes 31 maj och nu pågår arbetet med att sammanställa allt inför registreringen. De som tecknat aktier i emissionen kommer att meddelas så snart registreringen är avklarad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna gång sker det mot en lite annan bakgrund än tidigare. De senaste åren har varit bland de mest turbulenta i Briggen Tre Kronors historia men det har också inneburit att vi kunnat lösa upp flera riktigt svåra knutar.

Framför allt har vi lyckats komma till en överenskommelse med våra banker vilket resulterat i att de skrivit av lån för 17 miljoner kronor.

Vi har alltså ett unikt läge där vi i stort sett är helt skuldfria. Detta gör det möjligt att göra en omstart under 2022 och verkligen åstadkomma den verksamhet som vi drömde om när Tre Kronor af Stockholm byggdes.

För att nå dit behöver vi en ekonomisk grund att stå på under omstarten. Vi behöver dels planera och marknadsföra nästa säsong dels genomföra investeringar i underhåll av fartyget för att kunna fortsätta att hålla samma höga kvalitet på seglingarna.

Du kan vara en av dem som hjälper oss att göra detta genom att delta i nyemissionen.

Bonus vid teckning för mer än 10 000 kr

Om du tecknar dig för mer än 10 000 kr får du en bonuscheck på 15 % av beloppet som du kan använda för att köpa segling och andra produkter ur vårt sortiment. Läs mer i Inbjudan.

Mer information om emissionen hittar du i Inbjudan till emissionen.

Aktierna tecknar du enklast genom att fylla i Teckningssedeln nedan direkt på datorn.

Efter att du har skrivit ut den och undertecknat den skickar du den enklast till oss via mail på info@briggentrekronor.se eller via brev till

Briggen Tre Kronor AB
Örlogsvägen 11
111 49 Stockholm