Search

Grupper och privatpersoner

Vill du segla själv, eller tillsammans med en grupp vänner eller medarbetare? Vi arrangerar många korta och långa seglingar som är öppna för alla att boka. Seglingarna läggs ut i vårt bokningssystem allt eftersom planeringen blir klar.

Örn och sälsafari under oktober
Detta är nog en av våra absolut mest uppskattade seglingar. Vi utgår från Stavsnäs eller Nynäshamn och tar oss ut i ytterskärgården på spaning efter säl och havsörn. Samtidigt njuter vi av stillheten i skärgården och den fina seglingen som man nästan alltid får vid den här tiden på året. Läs mer om våra populära Örn- och sälsafari här

Boka segling här »

För mer info om våra schemalagda seglingar, kontakta:
Sture Haglund, 070-422 78 19 eller sture.haglund@briggentrekronor.se

Företag & organisationer

Att segla med briggen Tre Kronor är verkligen en upplevelse utöver det vanliga! Fartyget är prisat av bland annat Tall Ships’ Races för det goda hantverket och seglingsegenskaperna. Vill du bjuda dina medarbetare på en oförglömlig kickoff eller nätverka med dina kunder på ett sätt du inte gjort tidigare är en segling på Tre Kronor ett utmärkt alternativ. Dessutom är priset lägre än vad många tror.

Under vissa delar av sommaren, hösten och våren är Briggen ute på forskningsuppdrag eller besök i andra hamnar i Östersjön. All annan ledig tid är det däremot möjligt att hyra fartyget eller åka med på någon av våra schemalagda seglingar. Här nedan visar vi några möjliga paket. Hör gärna av dig till oss för förslag på skräddarsydda seglingar på olika teman. Använd kontaktformuläret längst ner på sidan eller hör av dig till Monica Lundin på 076-162 07 12 eller monica.lundin@briggentrekronor.se.