Search

Grupper och privatpersoner

Vill du segla själv, eller tillsammans med en grupp vänner eller medarbetare? Vi arrangerar många korta och långa seglingar som är öppna för alla att boka. Seglingarna läggs ut i vårt bokningssystem allt eftersom planeringen blir klar.

Några exempel på våra seglingar:
Familjesegling. Tre timmar. 595 kr för vuxna och 250 kr för barn. Mat ingår ej.
Lunchkryssning. Fyra timmar inkl. lunch. Pris 750 kr.
Middagskryssning. Fyra timmar inkl. middag. Pris 995 kr.
Dagsegling. Från sju timmar inkl. lunch samt fika på för- och eftermiddag. Pris 1 495 kr.
Långsegling. En till flera övernattningar. Alla måltider ingår. Pris från 2 900 kr.

Boka segling här »

För mer info om våra schemalagda seglingar, kontakta:
Sture Haglund, 070-422 78 19 eller sture.haglund@briggentrekronor.se

Företag & organisationer

Att segla med briggen Tre Kronor är verkligen en upplevelse utöver det vanliga! Fartyget är prisat av bland annat Tall Ships’ Races för det goda hantverket och seglingsegenskaperna. Vill du bjuda dina medarbetare på en oförglömlig kickoff eller nätverka med dina kunder på ett sätt du inte gjort tidigare är en segling på Tre Kronor ett utmärkt alternativ. Dessutom är priset lägre än vad många tror.

Under vissa delar av sommaren, hösten och våren är Briggen ute på forskningsuppdrag eller besök i andra hamnar i Östersjön. All annan ledig tid är det däremot möjligt att hyra fartyget eller åka med på någon av våra schemalagda seglingar. Här nedan visar vi några möjliga paket. Hör gärna av dig till oss för förslag på skräddarsydda seglingar på olika teman. Använd kontaktformuläret längst ner på sidan eller hör av dig till Monica Lundin på 076-162 07 12 eller monica.lundin@briggentrekronor.se.