Startsidan

Utrymmen ombord

Salongen

Salongen är samlingspunkten ombord för middagar, konferenser, mingel och umgänge efter avslutad segling. Rummet präglas av de kraftiga dimensionerna i däcksbalkar och skrov och det vackra hantverket i inredningen. Här finns plats för upp till 50 personer vid dukat bord och ca 60 personer vid mingel och biosittning.

I salongen finns projektor, bildskärm, dator, trådlöst internet, PA-anläggning med förstärkare och högtalare samt trådlös mikrofon och headset. Whiteboard och blädderblock ordnas vid önskemål.

Däckshuset

En handgjord soffa och två vackra bord utgör inredningen i däckshuset. Hit går man när man känner att man behöver värma sig eller bara ta det lite lugnt och ändå vara i närheten av vad som händer på däck. Däckshuset är också en utmärkt möteslokal för mindre grupper på upp till åtta personer.

Hytter

Det finns fem hytter med sammanlagt 16 kojplatser för passagerare. Utöver detta finns sovplatser för 13 besättningsmän. Hytterna är inredda med två eller fyra fullängdsbäddar samt två garderober och en hurts.

Hygienutrymmen

Ombord finns totalt fem toaletter varav tre är avsedda för passagerare samt fyra duschar varav två för passagerare. Det finns också tvättmaskin, torktumlare och torkskåp för tvätt av lakan och handdukar ombord.

 

Image

Image

Att segla Tre Kronor af Stockholm 
Fakta om fartyget 
Besättningen 

Utrymmen ombord 

Mat och dryck 
Övernattning 
Säkerhet ombord 
Priser och villkor