Startsidan
HTML Source EditorWord wrap

Seglingssäsongen är över

Tre Kronor ligger nu vid kaj för vintern och planeringen för nästa säsong pågår.
Seglingar kommer att läggas ut i den takt de blir klara på bokningssidan

HållbaraHavseminarium 3 oktober 2016

FN:s hållbarhetsmål förpliktigar - men vem gör vad för Östersjön?
Alla presentationerna och diskussionerna finns att se på SVT Play
För länkar till programmen klicka här

Konferera på Kastellholmen

Du vet väl att man kan konferera eller bjuda på middag ombord under vintern. I Salongen kan vi ta emot upp till 30 personer i konferens och 38 personer i middagssittning. För större grupper finns Kolskjulet med plats för ca 100 sittande gäster. Välkommen med din förfrågan så berättar vi mer!
Ring 08-586 224 00 eller sänd en förfrågan till mailto:monica.lundin@briggentrekronor.se

Det är också hög tid att reservera Tre Kronor om du vill kunna hyra hela fartyget under våren.Läs om våra Östersjöambassadörer

Under sommaren och hösten har ungdomar från Marina läroverket med Tre Kronor i Östersjön och lär sig mer om Östersjön och hur man seglar en brigg. Följ deras blogg här

 

 

Ungdomsambassadörer för Östersjön

Inom ramarna för Initiativet Hållbara Hav gör vi en satsning på att få fler ungdomar att intressera sig för Östersjön och dess problem. Målet är att väcka engagemang och medvetenhet om vad det är som hotar Östersjön och på vilket sätt vi själva kan påverka utvecklingen. På sikt är målet få fler ungdomar att delta i arbetet att rädda Östersjön.
Läs mer...
 

Arkivet

I arkivet hittar du nyheter och artiklar som vi publicerat tidigare genom åren.

Läs mer

 

ImageKöp Briggen Tre Kronors handbok!

Briggen Tre Kronors handbok är den enda i sitt slag i dag som utförligt beskriver hur man hanterar ett råtacklat fartyg. Boken har utformats av Göran Romare, sjöofficer och seglare av såväl råseglare som jollar. Vid sin sida har han haft riggmästare Allan Palmer, som ritat Tre Kronor af Stockholms rigg och även gjort flera av illustrationerna, skeppsbyggmästare Korhan Koman och redaktör Björn Borg m fl.

Läs mer...