Startsidan


 

Lär dig segla råtacklat


Nybörjarkurs i konsten att segla ett råtacklat segelfartyg.

16,17, 18 och 25 maj kl 10-17.

Klicka på filmen för att starta eller läs mer här

 

 

25% rabatt på konferenshyran t o m 30 april

Välkommen till Kolskjulet på Kastellholmen, en del av Stockholms Nationalstadspark! En härlig plats för konferenser och andra event. Centralt med goda kommunikationer och samtidigt avskilt, grönt och skönt. Alldeles vid vattnet med egen kaj och sagolik utsikt över Stockholms hamninlopp.
Just nu erbjuder vi 25% rabatt på lokalhyran t o m 30 april.

Läs mer...

 

Dags att boka Almedalen 2014 på Tre Kronor

Image

 

Ombord på Tre Kronor af Stockholm hittar du en av Almedalsveckans bästa platser för möten, seminarier, mingel och pressträffar.

Kontakta Monica Lundin
Tel 076 162 07 12
e-post: monica.lundin@briggentrekronor.se

 

Ungdomsambassadörer för Östersjön

Inom ramarna för Initiativet Hållbara Hav gör vi en satsning på att få fler ungdomar att intressera sig för Östersjön och dess problem. Målet är att väcka engagemang och medvetenhet om vad det är som hotar Östersjön och på vilket sätt vi själva kan påverka utvecklingen. På sikt är målet få fler ungdomar att delta i arbetet att rädda Östersjön.
Läs mer...
 

Initiativet Hållbara Hav medverkar i skolans miljöutbildning om Östersjön!


Miljöboken delas ut till landets gymnasieungdomar för att varje år ge dem tillgång till den senaste informationen inom miljö och miljöutbildning. Varje utgåva har en del där man fördjupar sig i ett särskilt tema. För läsåret 2014/2015 är detta tema Östersjön och Initiativet Hållbara Hav har fått uppdraget att ansvara för temadelen omkring Östersjön och därigenom säkerställa att 50 000 ungdomar i åldrarna 16-19 år får en korrekt och aktuell information om Östersjöns miljösituation. Även du kan bidra med goda exempel!
Läs mer...
 

Arkivet

I arkivet hittar du nyheter och artiklar som vi publicerat tidigare genom åren.

Läs mer

 

ImageKöp Briggen Tre Kronors handbok!

Briggen Tre Kronors handbok är den enda i sitt slag i dag som utförligt beskriver hur man hanterar ett råtacklat fartyg. Boken har utformats av Göran Romare, sjöofficer och seglare av såväl råseglare som jollar. Vid sin sida har han haft riggmästare Allan Palmer, som ritat Tre Kronor af Stockholms rigg och även gjort flera av illustrationerna, skeppsbyggmästare Korhan Koman och redaktör Björn Borg m fl.

Läs mer...